miercuri, 10 aprilie 2013

Rochitele - vedete de sezon

     Si in acest sezon, rochiile raman in lumina reflectoarelor marilor designeri din lume. Impuse ca simboluri ale primaverii si probabil si ale verii care urmeaza, rochitele se remarca printr-o varietate foarte mare de nuante, modele si imprimeuri aplicate.


 Se poarta orice in materie de rochii, de la falduri pana la volanase fine pe marginea decolteului. In functie de stilul pe care il ai, poti alege o rochita eleganta, classy, una romantica sau chiar o rochie de seara, foarte sexy, fara sa ai senzatia ca nu esti in ton cu ultimele tendinte. Creatorii de moda propun o gama larga de modele, dintre care se remarca in mod special rochiile de tipo baby-doll si cele nesimetrice, largi sau cu bretele.

Daca te gandesti sa incerci vedeta sezonului, ai in vedere si faptul ca o rochie este usor de imbracat, nepretentioasa, si in plus iti va oferi o aparenta feminina si sexy, indiferent de varsta pe care o ai. Nu trebuie sa iti bati capul ca sa te hotarasti cum sa o asortezi cu restul hainelor, fapt care te va ajuta sa economisesti timp.
Ce trebuie sa stii
In acest sezon, se poarta foarte mult culoarea galben si obiectele aplicate.
Sfat: Accesorizeaza-ti rochita cu un colier tip guler , pentru a obtine un efect deosebit.
Am ales pentru voi cateva rochii care isi cauta stapana, sper sa va placa! Astept intrebariile sau propunerile voastre de orice fel!
 

Va pup, sa fiti cuminti!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu